Lokalno veselje za globalno srečo!

Ambasadorji Srečne hiše

Ime in priimek: Tinkara Kovač
WWW: www.tinkara.net

Znana in zelo uspešna domača glasbenica je Srečno hišo podprla, ker se je takoj poistovetila z njenim poslanstvom - ustvarjati lokalno veselje za globalno srečo in predvsem pomagati depriviligiranim otrokom.

Ime in priimek: Boštjan Gorenc - Pižama
WWW: http://pizama.net/

"Kot oče podpiram vsakršno lokalno dejavnost, ki skrbi za razvijanje kreativnosti in kratkočasje otrok. Še posebej pozdravljam dobrodelno noto Srečne hiše, ki se osredotoča tako na težave v lokalni skupnosti kot ozaveščanje otrok in odraslih o življenju otrok širom sveta. Očitam jim lahko zgolj eno pomanjkljivost: Hutko ni naredil dovolj širokega in čvrstega tobogana zame," pravi stand up komik in ambasador Srečne hiše Boštjan Gorenc - Pižama.

Ime in priimek: Urška Majdič
WWW: www.urskamajdic.si

Urška Majdič, glasbenica in pevka v skupini Billysi o tem, zakaj podpira Srečno hišo: "Otrokom s Srečno hišo podarjamo neprecenljivo popotnico za življenje. Odrasli pa naj se z njo spomnimo. Srečna hiša je lahko kjerkoli, kadarkoli; a postavljamo jo lahko le s skupnimi močmi, z gradniki veselja, pozitivnega izobraževanja skozi igro. Se povezujemo - in srečo skupaj snujemo."

Ime in priimek: Jadranka Juras
WWW: www.jadrankajuras.net

Ime in priimek: Ansambel Skrivnost
WWW: www.facebook.com/pages/Ansambel-Skrivnost/440422975995657

"Projekt Srečna hiša močno podpiramo, saj menimo, da idej o dobrodelnosti in pomoči sočloveku ter mladim nasploh pri nas primanjkuje. S tem bo v občini poskrbljeno za mlade – njihovo druženje, ustvarjanje, učenje... Mladina bo s tem pridobila tudi dodatno zavetje in odskočno desko za dosego svojih sanj, ciljev in želja."

Ime in priimek: Mojca Rode in Mitja Petkovšek
WWW: 

Znana telovadca o tem, zakaj podpirata Srečno hišo: "Ker se resnično počutimo kot srečna družinica v srečni hiški in to privoščimo tudi ostalim otrokom v Sloveniji!"

Ime in priimek: Rebeka Dremelj
WWW: http://www.rebekadremelj.com/

Rebeka pravi: "Projekt 'Srečna hiša' podpiram med drugim tudi zato, ker je v svetu preveč negativizma in je nujno potrebno začeti širiti izključno pozitivo med otroke. Otroci se bodo v Srečni hiši lahko igrali, družili s sovrstniki v pozitivnem okolju in bili preprosto SREČNI. Sreča otrok, pa je najpomembnejša stvar v življenju, zato jo je nujno potrebno podpreti."