Lokalno veselje za globalno srečo!

Avtošola Šmarca, AMD Lukovica in Elektro Ljubljana OVE pomagajo mladostnikom iz rejniških družin v Lukovici

V Srečni hiši, ki v Lukovici pri Domžalah nudi otrokom edinstveno igralnico, ki jo je opremilo podjetje Hutko, šolarjem in mladostnikom pa brezplačno učno pomoč, smo takoj po skoku v novo leto zavihali rokave. Mladim iz rejniških družin namreč pomagamo pri doseganju osebnega napredka tudi s financiranjem vozniških izpitov in s sofinanciranjem nakupa prvega osebnega vozila.


logotip SMARCA mali
S pomočjo prijateljev, torej posameznikov, in sponzorjev, kot so lokalna društva in družbeno odgovorna podjetja, je Srečna hiša tako v zadnjem času pomagala pri financiranju vozniškega izpita trem dekletom, ki živijo v rejniških družinah v Lukovici, mladostniku, ki je prav tako že večino otroštva nastanjen v rejniški družini v Lukovici, od koder se vsak dan vozi v približno 60 kilometrov oddaljeno srednjo šolo, pa so sponzorji Srečne hiše primaknili k znesku za nakup rabljenega vozila, s katerim bo mladenič prihranil dragoceni čas svoje šolske poti in ga namenil za samo učenje.

Logo OVE kvadrat
V Srečni hiši pa nas najbolj veseli, da so naša prizadevanja prepoznali tudi ljudje sami, saj nas marsikdo tudi sam pokliče z željo, da bi namenil svojo donacijo nekam za dober namen. Tako se za tovrstno dobro voljo in plemenito gesto najlepše zahvaljujemo prijatelju Srečne hiše Igorju Volfu pa članom AMD Lukovica, družbi Elektro Ljubljana OVE in seveda Avtošoli Šmarca, ki nam je prišla naproti s popustom na zakupljene ure vožnje za naše mladostnike.

amd logotip
Skupaj gojimo lokalno veselje za globalno srečo!