Lokalno veselje za globalno srečo!

V Srečni hiši zažarela Čarobna energija

»Vsakodnevno nas obdaja ogromno energije, ki jo lahko usmerimo v to, da bomo zaživeli v obilju – karkoli že pomeni 'obilje' za vsakega posameznika,« je petkovo večerno predavanje z naslovom Čarobna energija začela Barbara Mihelčič, ki se z energijami ukvarja že dve desetletji, kot eno najpomembnejših vodil pa je obiskovalcem Srečne hiše položila na srce, naj prevzamejo odgovornost za svoje življenje ...


Pogosto nas namreč pesti pomanjkanje energije in pogosto ubiramo napačen oz. negativen pristop do življenjskih izzivov, je nadaljevala Barbara, kot alternativo pa za primer podala otroke, ki stremijo k spremembam za lasten razvoj in napredek. »Če kot odrasli ne želimo določenih stvari v življenju spremeniti, nas žal kdaj potem v to prisili kar življenje samo, a te spremembe so zaradi okoliščin potem še manj prijetne,« je bila iskrena.

Slušateljem, ki so prisluhnili petkovemu predavanju, je tudi položila na srce, naj pazijo na to, da ne postanejo sužnji lastnega življenja, naj bodo pozorni na vse znake čustvene nestabilnosti, pomanjkanja ustvarjalnosti ali celo samozavesti, na morebitne občutke stalne utrujenosti do seveda konkretnejših znakov, kot so nezmožnost vzpostavljanja skladnih partnerskih in družinskih odnosov, šibkega imunskega sistema ter porušenega telesnega zdravja.

Barbara Mihelčič: »Energija je vse kar nas obdaja in energija smo mi sami. Energija je tudi življenje samo. […] Če energijo trošimo, jo moramo tudi obnavljati.«

Da moramo energijo tudi obnavljati in da moramo predvsem skrbeti za auro, ki vsrkava energijo iz okolja, je dejala in brž pridala, »da moramo imeti v prvi vrsti radi sebe, če želimo imeti radi tudi bližnje«. Življenjska resnica je tudi, tako Barbara, da si lahko vsak posameznik izboljša življenje na vseh področjih, pri čemer je poudarek na tem, da lahko dejansko vsi naredimo največ prav sami, »le dovolj energije moramo imeti«.

Barbara, ki brezpogojno verjame, da se sleherna odposlana energija tudi vrne, je sklenila še, da »ni popolne osebe, ne popolnega znanja in ne popolnega uspeha – je le optimum, ki ga lahko dosežemo, in to na kateremkoli področju«.

Ste vedeli, da so barve čaker enake barvam mavrice?

Barbara bo z nami v Srečni hiši tudi v sredo, 25. marca, ob 18.00, ko bo za Materinski dan pripravila prav posebno sprostitev za mamice. Vabljene!