Lokalno veselje za globalno srečo!

Otroške zabavice

  • Predstavitve knjig in potopisi
  • Gvineja Bissau, ekozgodbice in Čudo v januarju, Valentinov domišljijski čarapino v februarju
  • Darfur, Čarobna energija, pozdrav pomladi, Palček Smuk in kul zdravniki v marcu!
  • Razsvetljeni marec v Srečni hiši
  • V Srečni hiši pokukali v svet Palčka Smuka - z Jurijem Součkom!
  • Srečna hiša s tematskimi otroškimi zabavicami

Skočite v podvodni svet, na Divji zahod, v svet vitezov in princes, postanite Srečne tačke pomagačke ali pa zašportajte na polno!


Odslej lahko vaši najmlajši praznujejo rojstni dan v Srečni hiši na prav poseben način. Lahko se podajo v podvodni svet, kjer bodo srečali nadvse zanimiva morska bitja, lahko se prelevijo v junake Divjega zahoda, zaplešejo v svet princes in vitezov ali pa postanejo pravcate 'Srečne tačke pomagačke'. Za bolj živahne pa bo super izbira športna animacija!

PODVODNI SVET
Odšli bomo v podvodni svet med ribe, hobotnice in druga morska bitja. Šli bomo na ribolov, spotoma pa še rešili kakšno uganko.

DIVJI ZAHOD
Na Divjem zahodu bomo srečali kavboje in Indijance in se jim pridružili na pravih konjskih dirkah. Tudi kakšno podkev bomo vrgli ter poiskali skriti zaklad.

SREČNE TAČKE POMAGAČKE
Podali se bomo na lov za tistimi, ki potrebujejo pomoč in preko iger ugotovili, kako lepo je pomagati. Ne bomo pozabili na živali in vsa zanimiva in smešna dejstva o njih. Prelevili se bomo v kužke in poskusili poiskati izgubljeni zaklad.

SREČNO KRALJESTVO
Znašli se bomo v svetu princev, princes in vitezov. Zavrteli se bomo ob ritmih grajske glasbe in se naučili pravega grajskega plesa. Poleg tega pa se bomo udeležili tudi pravih viteških iger!

ŠPORTNA
Zdrav duh v zdravem telesu je zelo znan rek. Mi ga bomo upoštevali in spoznali kakšno novo športno igro.

Cena najema Srečne hiše z izbrano tematsko animacijo je 50 EUR/h, rezervacije pa sprejemamo na 051 759 170 (Ana). Vsak slavljenec/slavljenka bo Srečno hišo zapustila tudi z darilcem presenečenja. :)